Persoonlijk advies en heldere afspraken: dat is Van Ledden Ongediertebestrijding

Elk klein schepsel heeft zijn nut, anders was het er niet. Alle beestjes hebben hun plek in het ingewikkelde systeem van de natuur. Maar in de buurt van mensen leveren ze soms overlast op. Dan komen wij in actie.

  • we komen snel bij je langs
  • onze bestrijding sluit specifiek bij jouw situatie aan
  • je krijgt advies over wat je zelf kunt doen.

Van Ledden Ongediertebestrijding is het bedrijf van Bert en Hanneke van Ledden.

we reageren snel

Van Ledden Ongediertebestrijding - Over Bert en Hanneke - 2

Bij ons familiebedrijf krijg je korte lijnen en persoonlijke betrokkenheid

We zijn een echt familiebedrijf: Hanneke neemt de telefoon aan, maakt de afspraken en regelt de facturen. Bert is dagelijks op pad en zorgt persoonlijk voor de passende bestrijding van het ongedierte waar jij overlast van ervaart. Als je ons belt, inventariseert Hanneke je probleem, denkt ze vast met je mee in de richting van een oplossing en stuurt als het nodig is Bert naar je toe.

Bert komt dankzij Hanneke goed voorbereid bij je op locatie. Zo kan hij direct overgaan tot inspectie en heeft hij de juiste bestrijdingsmiddelen bij zich. Je krijgt bij ons dus echt snelle bestrijding van je overlast.

Jij staat centraal als klant, daar investeren wij in. We verbinden onze eigen naam niet voor niets aan ons bedrijf: we gaan voor volledige tevredenheid. Daarom krijg je altijd een bestrijdingsmethode die volledig aansluit op jouw situatie. We helpen je van je plaagdieren af en geven je praktische tips om toekomstig overlast zo goed mogelijk te voorkomen.

We staan klaar om jou van je probleem af te helpen.

Hartelijke groet,

Bert en Hanneke van Ledden

ma-za bereikbaar

Van Ledden Ongediertebestrijding - Over Bert en Hanneke - 1