Spinnenoverlast? De specialist kent de beste bestrijding

Spinnen zijn nuttig, maar je hebt ze liever niet in huis. De beste bestrijding van spinnen is door te voorkomen dat ze binnen komen. Voor professioneel advies en effectieve bestrijding schakel je Van Ledden Ongediertebestrijding in.

Heb jij last van spinnen in en om je huis of bedrijf? Bel direct, we zijn er snel om je van je plaag af te helpen.

we reageren snel

Hoe we je van je spinnenprobleem afhelpen

Wist je dat de spin een beschermde diersoort is? Daarom mogen we geen insecticide gebruiken in de spinnenbestrijding. Gelukkig is dat ook niet nodig.

  • We inspecteren jouw omstandigheden
  • We verwijderen aanwezige spinnen, webben en nesten
  • We passen een spinwerend middel toe

De oppervlakken waar spinnen hun webben en nesten vastmaken, behandelen we met een middel dat zorgt dat ze niet blijven plakken. Het verwijderen van de spinnen doen we met de hand.

Na behandeling zijn je oppervlakken langdurig beschermd tegen spinnenwebben en vervuiling. Ons advies is om 2 keer per jaar te laten behandelen, in het voorjaar en in het najaar.

Wat kun je zelf tegen spinnen doen?

Als je steeds spinnenwebben weghaalt, kiest de spin er vanzelf voor om te verkassen. Houd dus je kozijnen en ramen goed schoon, en haal regelmatig de ragebol langs hoeken en kieren.

Voorkom insecten in je huis: gebruik je verlichting zo dat insecten die door spinnen gegeten worden niet door het licht worden aangetrokken. Zet horren voor je ramen en ruim voedselresten op.

Kit naden en kieren, stofzuig regelmatig en houd goed in de gaten waar spinnen zich veel ophouden.

Toch een spinnenplaag? Het gebruik van bestrijdingsmiddelen zoals insecticide of zuur (azijn!) is verboden. Schakel Van Ledden Ongediertebestrijding in.

Van Ledden Ongediertebestrijding - Spinnen bestrijden - Spinnenoverlast in huis (3)

De kosten voor spinnenverwijdering

Je weet bij Van Ledden Ongediertebestrijding gelukkig van tevoren waar je aan toe bent. Als je belt voor een afspraak berekenen we aan de hand van jouw informatie de  kosten. Voorrijkosten zijn altijd gratis.

we zijn binnen 24 uur bij je

Van Ledden Ongediertebestrijding - Spinnen bestrijden - Spinnenoverlast in huis (5)

Spinnen: nuttige beestjesjagers

Zoals je vast weet hebben spinnen 8 poten. Hun lichaam bestaat uit twee delen. De meeste spinnen hebben 8 ogen. Spinnen kunnen kleuren en bewegingen waarnemen. De poten zijn vaak bedekt met zintuigharen. Die haren kunnen aanraking, luchtvochtigheid, trillingen en geuren waarnemen. Spinnen horen niet. Veel spinnen kunnen zelf hun poten amputeren, dit gebeurt op het breekpunt. Zo kunnen ze soms aan hun vijand ontsnappen.

Het spinnenweb wordt gemaakt van spinsel, dat uit de spinklieren komt. De spinklieren scheiden een vloeistof af die hard wordt zodra de spin het tot een draad  uitrekt. De spin kan verschillende diktes maken van de draden.

Spinnen eten per dag ongeveer 15% van hun eigen lichaamsgewicht.

Dit zijn de meest voorkomende spinnen in Nederland:

Grijze huisspin
De huisspin behoort tot de trechterspinnen. Deze spin komt redelijk vaak voor in en bij huizen. Huisspinnen zijn echte jachtspinnen en ze leven voornamelijk ’s nachts. Ze bouwen elke nacht een nieuw web, het web zit vaak in hoeken of spleten en heeft een trechtervormige ingang, zodra een prooi op het web komt schiet de spin naar buiten om toe te slaan. Een huisspin leeft solitair.

Van Ledden bestrijdt én adviseert

Van Ledden Ongediertebestrijding is gespecialiseerd in het bestrijden van ongedierte. Met ons spinnenwerende middel ben je snel van je spinnen af. En je krijgt natuurlijk advies hoe je overlast in de toekomst kunt voorkomen.

Je bereikt ons makkelijk en persoonlijk. En als het nodig is komen we snel bij je langs.

Welke overlast je ook ervaart: we helpen je er snel van af.

we reageren snel

Van-Ledden-Ongediertebestrijding-Spinnen-bestrijden-Spinnenoverlast-in-huis-4.jpg